Actualiteiten

G.R.A.C.E

Beste …..

Het verheugt me je te mogen uitnodigen voor mijn nieuwste training: G.R.A.C.E.

Weinigen van ons zijn getraind in het emotioneel omgaan met maandenlange stress, om te blijven verschijnen, ondanks dat hij zich zwak voelt op het werk, om het gewone leven thuis draaiende te houden en angst op afstand te houden, terwijl hij dag in dag uit werkt met een weinig bekend biologisch gevaar of met uitdagingen die steeds een nieuw beroep doen op veerkracht.

Hoewel GRACE oorspronkelijk door Joan Halifax is ontwikkeld om mededogen te cultiveren terwijl je met anderen omgaat, is GRACE ook een krachtig middel om jezelf in evenwicht te houden. 

Door gebruik te maken van neurowetenschap, sociale psychologie, ethiek en contemplatieve perspectieven, stelt deze wetenschappelijk onderbouwde training iemand in staat om specifieke elementen te bevorderen waardoor mededogen en veerkracht kunnen ontstaan. 

GRACE is een acroniem voor aandacht verzamelen, intentie herinneren, afstemmen op zichzelf/ander, overwegen wat nuttig is, verbinden en beëindigen.

Deze weekendintensive is voor clinici, professionele zorgverleners, therapeuten, maatschappelijk werkers, mantelzorgers en eigenlijk voor iedereen die zich betrokken voelt bij anderen.

Ik ben ervan overtuigd dat het thema van deze training actueel en relevant is, aangezien we allemaal met zoveel onzekerheid en mogelijkheden worden geconfronteerd.

Zie voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden de bijgevoegde flyer GRACE De kracht van compassievol handelen – definitief BB – 2 en het aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier GRACE training 2.

Voel je welkom en graag tot dan! Je mag altijd contact opnemen voor meer informatie of voor een tegemoetkoming in de kosten, als deze te hoog zouden zijn.

 

Hartelijke Groet / Warm regards / Bien cordialement

Birgitte Beelen
 
SYNTAGMA
Psychologie Mediation Coaching Training 
 
+31 50 53 52 988 (praktijk)

 

Biografiecursus

Geregeld geeft Creatief therapeut en Biografisch coach Annemiek Herremans biografiecursus in het Gezondheidscentrum. Mail haar voor meer informatie en startdata: aherremans@verbindingverbeeld.nl

 

Kapel beschikbaar

De kapel van het Gezondheidscentrum Plus is in de avonduren beschikbaar voor lezingen of voorlichting en in het weekend voor koren, een kamerorkest, muziek of een verhalenverteller. U kan voor vragen omtrent de beschikbaarheid en de huur contact opnemen met Marieke Westenberg: info@gezondheidscentrumplus.nl