Diëtetiek

Quirina Engels – diëtist

Ik geef dieetadvies op maat, persoonlijke aandacht en begeleiding. Echte gezondheidswinst bereikt men door kritisch naar het eigen eet- en leefpatroon te kijken en structurele veranderingen aan te brengen. Ik ben als diëtist opgeleid om mensen hierin te begeleiden en wetenschappelijke richtlijnen te vertalen in praktische adviezen. Mijn aandachtsgebied is coeliakie, voedselovergevoeligheid en kindervoeding. 

Quirina Engels – diëtist
Tel.: 040 – 248 4074
Website: https://www.centrumvoorvoedingendieet.nl

Karin van de Sanden – diëtist

Even voorstellen: Karin van de Sanden, altijd bezig met voeding. Als kleuter al met mijn moeder in de keuken, als tiener taarten bakken en hapjes klaarmaken voor de feestjes thuis. Koken voor studenten en zo door. Daarna als moeder van 2 zonen  voor het gezin, maar ook soms bij een kookworkshop voor en met cliënten.   

Waarom ik diëtist ben? Voeding is belangrijk in elke levensfase. Met goede voeding voel ik me goed en dat gun ik iedereen! Samen met u zoek ik naar uw juiste eetpatroon, waarbij we streven naar een goede kwaliteit van leven.

Karin van de Sanden – diëtist
Tel.: 040 – 248 4074
Website: https://www.centrumvoorvoedingendieet.nl/

 

Simone van den Blom – diëtist

Simone van den Blom is opgeleid tot kinderdiëtist en heeft ervaring in het werken met kinderen met overgewicht en een afbuigende groeicurve, kritische eters en kinderen met voedselovergevoeligheid (bijvoorbeeld koemelkallergie).

Simone van de Blom – diëtist

Tel.: 040 – 248 4074
Website: https://www.centrumvoorvoedingendieet.nl/