Zang- en stemtherapie

Mijn naam is Femke van Eijck-Leermakers en ik ben de praktijkhouder van Van Eijck Vocaal, een logopediepraktijk die zich geheel richt op de behandeling van stemproblemen, het verbeteren van presentatietechnieken en het verbeteren van de zangtechniek.

Ik ben al sinds mijn vroege jeugd geïnteresseerd in stemmen en zingen. Ik ben in 2002 afgestudeerd als logopedist en is sinds die tijd werkzaam geweest in verschillende settings. Ik sta in het Kwaliteitsregister voor paramedici, ik blijf via cursussen en workshops op de hoogte van de nieuwste technieken en methodieken en werk als logopedist en stemtherapeut met verschillende (amateur)zangers en beroepssprekers.

Daarnaast zing ik al jaren in groepsverband en ik heb in amateurmusicals en -opera’s gespeeld. Ik heb enkele jaren aan het conservatorium in Tilburg gestudeerd (richting klassieke zang). Mijn uitgangspunt met Van Eijck Vocaal is laagdrempelige stemtherapie op maat zodat het optimale resultaat bereikt wordt.

Visie

Uw stem is in grote mate verantwoordelijk op het beeld dat anderen van u hebben. Daarom is het zaak ervoor te zorgen dat uw stem uw visitekaartje is. Of u een spreekberoep heeft, regelmatig toespraken houdt, in uw vrije tijd op het toneel staat of een carrière in de muziek- of filmwereld nastreeft, uw instrument (de stem) is van groot belang en problemen kunnen grote gevolgen hebben. Ik ga samen met u op zoek naar de stem die optimaal werkt voor u, een stem die past bij u als persoon en waar u mee voor de dag kunt komen.

Wat doet Van Eijck Vocaal voor u?

Van Eijck Vocaal helpt u om uw stem op een gezonde manier te gebruiken door middel van het geven van algemene informatie, individuele stemtherapie of cursussen en workshops in groepsverband. Het uitgangspunt is altijd het nastreven van een gezonde manier van stemgeven en het aanreiken van mogelijkheden om dit te bewerkstelligen, zodat u met een volle ‘gereedschapskist’ aan technieken klaar bent voor elke stemgerelateerde klus.

Wilt u meer weten over stemtherapie of over Van Eijck Vocaal? Kijk dan op mijn website (www.vaneijckvocaal.nl) of bel om een afspraak te maken
(tel.: 06 – 28 39 43 30).